Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پیشنهاد برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان توسط ایران و در زمان ریاست فدراسیون رسول خادم با یک دلیل عمده یعنی ترویج و گسترش کشتی در دنیا صورت گرفت، اما در عمل عدم استقبال کشورهای صاحب نام دنیا باعث شد این پروژه سرانجام مقبولی نداشته باشد و شاید در آن بُرهه از زمان با توجه به شرایط موجود میشد توجیهاتی را برای آن داشت، اما هم اکنون اصرار به برگزاری این تورنمنت آیا سودی برای کشتی ایران خواهد داشت؟

بنا براین گزارش بجنورد درحالی سال ۲۰۱۹ میزبان ششمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه‌های جهان بود که علیرغم میزبانی این مسابقات به نحو شایسته و پرداخت تمام هزینه‌های تیم‌های شرکت کننده، برگزاری مسابقات و جوایز، اما ضعف فنی این تورنمنت باعث شد همه چیز تحت الشعاع این موضوع قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور تیم‌های ضعیف آن هم با ترکیبی ناقص باعث تنزل فنی رقابت‌ها شده بود و در واقع این تورنمنت جذابیتی هم برای علاقه‌مندان به کشتی نداشت.

حال با توجه به تجربه سال گذشته، تحریم‌های ظالمانه، افزایش قیمت ارز و شیوع ویروس کرونا که به طور حتم باعث می‌شود کشورها استقبال کمتری را به مراتب از سال‌های گذشته داشته باشند آیا پذیرفتن میزبانی رقابت‌های درجه چندم که نه بار فنی دارد و نه توجیه مالی منطقی؛ می‌تواند برای کشتی ایران مفید باشد و آیا بهتر نیست حالا که استان‌های همدان و کردستان موافق برگزاری یک تورنمنت در منطقه خود هستند آن هم با این هزینه‌های سنگین، مسابقاتی را میزبان باشیم که برای کشتی ایران به لحاظ فنی و مالی سودی را در پی داشته باشد. البته در صورتی که سازمان لیگ فیلترهایی نظیر ایجاد تعهد برای کشورها مبنی بر استفاده از کشتی گیران عنوان دار و پرداخت برخی هزینه‌ها توسط تیم‌های شرکت کننده را ایجاد کند شاید برگزاری این تورنمنت توجیه داشته باشد، ولی در غیر این صورت بعید است این نوع مسابقات از جهات مختلف برای ما منفعتی داشته باشد.

حضور ۴۰۰ کشتی‌گیر ایرانی و خارجی در جام باشگاه‌های جهان

کد خبر 506249 برچسب‌ها کشتی فرنگی كروناويروس كرونا در ايران کشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کشتی فرنگی كروناويروس كرونا در ايران کشتی جام باشگاه های جهان برای کشتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان

به گزارش خبرنگار مهر، کمتر از دو ماه دیگر به مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا زمان باقی مانده و ورزشکاران رشته‌های مختلف که تاکنون موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند، این روزها در تلاشند تا بتوانند جواز حضور در المپیک را از آن خود کنند. تیم ملی کشتی آزاد پیش از این ۵ سهمیه حضور در المپیک را توسط رحمان عموزاد، یونس امامی، حسن یزدانی، امیرعلی آذرپیرا و امیرحسین زارع به ترتیب در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم کسب کرده و تنها در وزن ۵۷ کیلوگرم به سهمیه المپیک نرسیده است.

در مسابقات گزینشی المپیک در قاره آسیا کشتی آزاد با سه نماینده یونس امامی، امیرعلی آذرپیرا و احمد محمدنژاد جوان راهی قرقیزستان شد که از بین آن‌ها جوان نتوانست کار ناتمام را تمام کند و به سهمیه ۵۷ کیلوگرم برسد، او در این مسابقات برابر حریف مغولی خود تن به شکست داد و نتوانست خیال کادر فنی را برای رسیدن به سهمیه کامل این تیم راحت کند. حالا علیرضا سرلک آخرین نماینده ایران در آخرین مرحله گزینشی المپیک که از ۲۰ تا ۲۴ اردیبهشت ماه به میزبانی شهر استانبول ترکیه برگزار می‌شود حضور پیدا می‌کند تا بتواند آخرین سهمیه را از آن خود کند هر چند که کار سخت و دشواری خواهد بود.

سرلک به آخرین سهمیه المپیک پاریس می‌رسد؟

علیرضا سرلک یکی از کشتی‌گیران باتجربه ایران در وزن ۵۷ کیلوگرم است، او عناوین مختلفی از جمله نایب قهرمانی جهان و آسیا را و همچنین برنز جوانان جهان را در کارنامه خود دارد. او اکنون آخرین امید کشتی آزاد ایران برای کسب ششمین سهمیه المپیک به شمار می‌رود. البته سرلک در استامنبول کار راحتی پیش رو ندارد و باید با حریفان مطرحی همچون «گئورگی وانگلوف» بلغارستانی، «ژی‌پنگ جیانگ» چینی، «روبرتی دینگاشویلی» گرجستانی، «هورست لِهر» آلمانی، «امان امان» هندی، «سانگ‌وون کیم» کره‌ای، «زانابازار زاندانبود» مغولی، «سلیمان آتلی» ترک و همچنین «اسپنسر لی آمریکایی» رقابت کند.

گره کور کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم

تیم ملی کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم هنوز موفق به کسب سهمیه نشده و این نشان از ضعف کشتی ایران در این وزن است. موضوعی که اهالی کشتی هم بارها به آن اشاره کردند و حتی محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد این واقعیت را انکار نکرد.

در مسابقات قهرمانی کشور احمد محمدنژاد جوان و علیرضا سرلک به فینال وزن ۵۷ کیلوگرم رسیدند و جوان با اختلاف امتیاز کم به عنوان قهرمانی رسید و طبق چرخه انتخابی تیم ملی گزینه اول کادر فنی برای حضور در مسابقات گزینشی المپیک بود که پس از ناکامی در این مسابقات شایعه تغییر وزن او مطرح شد.

آخرین شانس ایران در ترکیه

علیرضا سرلک در صورت کسب سهمیه در این وزن به صورت مستقیم جواز حضور در المپیک پاریس را به دست خواهد آورد و کشتی آزاد ایران با ۶ سهمیه راهی پاریس می‌شود، اما اگر این اتفاق رخ ندهد کشتی آزاد با ۵ آزادکار راهی پاریس می‌شود. در حال حاضر روسیه و جمهوری آذربایجان تاکنون ۶ سهمیه المپیک را در کشتی آزاد کسب کرده‌اند. در کشتی فرنگی نیز ایران تنها کشوری است که ۶ سهمیه کامل المپیک را بدست آورده است.

کد خبر 6093995 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • تیم ملی گلبال به فینال پارالمپیک فکر می‌کند
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • جام سرکیسیان ارمنستان از برنامه‌های کشتی آزاد خارج شد
  • ببینید | وقتی ایران کشتی و بالگرد آمریکایی‌ها را زد؛ جنگ شهید نادر مهدی با قایق با ناوهای آمریکایی!
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد